A&B Starvit - gyorsfagyasztott élelmiszer, fagyasztott zöldség, gyümölcs, fingerfood, készétel, desszert, torta, öntet, olasz készétel, mexikói készétel, péksütemény, pékáru, pizza, snack, starvit

Termékeink

   
A&B Starvit Kft.
9027 Győr, Hűtőház út 4.
Telefon: +36 96/898-190
Fax: +36 96/523-384
E-mail: info[@]starvit.hu
 
 Zöldségek, gyümölcsök
 
Kattintson ide a nagyításhoz.
A napi étkezés fontos alkotóelemét képező zöldségek és gyümölcsök plusz ízt és színt varázsolnak a tányérra. Nemcsak egészségesek, de napról napra változatosságot is hoznak a konyhába.
 
A naponta használt termékek mellett meglepő zöldségkombinációk széles skáláját kínáljuk, amelyek a hagyományos és a modern konyha igényeinek egyaránt megfelelnek. A gondosan előkészített termékek idő- és energiatakarékos megoldást nyújtanak Önnek és kollégáinak.
 
Termékeink gyorsfagyasztott termékek.
 
Elkészítési, tálalási javaslat:
Kiválóan használhatók főzelékekhez, zöldségköretként, gyümölcslevesekhez, süteménytöltelékekhez, húsos ételek, pörköltek, édesvízi és tengeri halételek mellé.
 
Ajánljuk:
Jól felszerelt konyhai háttérrel rendelkező vendéglátóegységeknek és közintézményeknek is ajánljuk. Gyümölcs termékeinket pékségeknek és cukrászatoknak, valamint díszítéshez cukrászdáknak, kávézóknak is kínáljuk.
 
Kattintson ide a nagyításhoz. Kattintson ide a nagyításhoz. Kattintson ide a nagyításhoz.
 
 
 
   
Gyorsfagyasztott zöldségek, gyümölcsök, félkész ételek
 
Fingerfood ételek, készételek
 
Gyorsfagyasztott pizza, snack, péksütemény
 
Gyorsfagyasztott desszertek, torták, öntetek, édességek