A&B Starvit - gyorsfagyasztott élelmiszer, fagyasztott zöldség, gyümölcs, fingerfood, készétel, desszert, torta, öntet, olasz készétel, mexikói készétel, péksütemény, pékáru, pizza, snack, starvit

Értékesítés

   
A&B Starvit Kft.
9027 Győr, Hűtőház út 4.
Telefon: +36 96/898-190
Fax: +36 96/523-384
E-mail: info[@]starvit.hu
 
Az Ön magas színvonalú kiszolgálásáért felelős értékesítő kollégáink személyesen is az Ön segítségére vannak. Értékesítési politikánk szerint nem azt "tukmáljuk" vásárlóinkra, amiből sok van, amit el szeretnénk adni, hanem egy személyes találkozást, az Ön igényeinek felmérését követően közösen választjuk ki azokat a termékeket, melyekkel bővíteni szeretné kínálatát.
 
 
Tudjuk, hogy jó vendéglátóként Ön is szereti időről-időre újdonságokkal, az adott szezonra jellemző alapanyagokból készített fogásokkal meglepni vendégeit, ezért változatos akciókkal igyekszünk segítségére lenni minden évszakban.
 
Fontosnak tartjuk, hogy a minőségi termékeken és a rendszeres személyes kapcsolaton túl még tovább segítsük az Ön munkáját, ezért fényképes asztali kínáló kártyákat, ingyenes termék mintát, hűtő- és fagyasztó süteményes vitrint is kínálunk.
 
 
Kérjük, ne feledje: nagyon fontos, hogy az első szállítási időpont előtt hiánytalanul megküldje részünkre az adószámmal ellátott szállítási szerződést, melyet kollégánktól kapott! Amennyiben ez megtörtént, Önnek már csak vigyáznia kell, nehogy elfelejtsen utánrendelni a gyorsan fogyó termékekből. A rendszeres szállításról mi gondoskodunk.
 
Ugye nem feledkezett meg az A&B Starvit termékek által kínált előnyökről?
- Könnyű tárolás...
- Gyors és egyszerű elkészítés...
- Minden esetben friss termékek...
- Gyors reakció a váratlan helyzetekben...
- Rugalmasság - a termékekből ugyanúgy elkészíthet 1 adagot, mint 100-at...
- Kitűnő ár/érték arány - termékeinkkel időt, költséget takarít meg (nincs hulladék, selejt és kevesebb munkaerőt igényel)...
- Hosszú szavatossági idő - fagyasztott termékeink -18 °C -on tárolva legalább 1 évig megőrzik minőségüket...
- Kényelem - termékeket mi visszük el Önhöz...
 
 
Aktuális termékválasztékunkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, időpont egyeztetéshez kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat. Kollégáink naprakész információkkal állnak szíves rendelkezésére.
 
   
Gyorsfagyasztott zöldségek, gyümölcsök, félkész ételek
 
Fingerfood ételek, készételek
 
Gyorsfagyasztott pizza, snack, péksütemény
 
Gyorsfagyasztott desszertek, torták, öntetek, édességek