A&B Starvit - gyorsfagyasztott élelmiszer, fagyasztott zöldség, gyümölcs, fingerfood, készétel, desszert, torta, öntet, olasz készétel, mexikói készétel, péksütemény, pékáru, pizza, snack, starvit

Céginformáció

   
A&B Starvit Kft.
9027 Győr, Hűtőház út 4.
Telefon: +36 96/898-190
Fax: +36 96/523-384
E-mail: info[@]starvit.hu
 
Családi vállalkozásunk 2001-ben indult útjára, melynek fő célja az első pillanatoktól a vendéglátásban dolgozók jó minőségű, változatos termékekkel történő kiszolgálása volt; folyamatos termékbiztosítással és rendszeres szállítással. Cégünk, az A&B Starvit Kft. az előételektől a desszertig igényes, gyors és előre tervezhető megoldást kínál Önnek az ország egész területén.
 
 
Termékeink a magas színvonalú, jól felszerelt konyhai háttérrel rendelkező vendéglátó egységeknek és a kisebb, egyszerűbb éttermeknek, büféknek is lehetőséget biztosítanak vendégeik gyors és elegáns, kiváló minőségű ételekkel történő kiszolgálására.
 
 
Leányvállalatunk, az Arrabona-Frigo Kft. mintegy 6000 EUR palettányi fagyasztott és hűtött élelmiszer tároló kapacitással rendelkezik a Győri Ipari Park közvetlen szomszédságában; innen látjuk el Partnereinket a megrendelt árukkal.
 
Az Ön elégedettségét természetesen nem tudnánk megbízható partnerek és képzett, tapasztalt munkatársaink nélkül kivívni. Kollégáink elhivatottak, hozzáértők. Ezek a szempontok kiemelten fontosak voltak a kiválasztásuknál. Tudásuk bővítését folyamatos továbbképzésekkel segítjük.
 
 
Új partnereinket szigorú szempontok alapján választjuk ki, melyek közül a legfontosabbak a minőségi termékek, a referenciák, a cég megbízhatósága, minőségbiztosítási politikája, valamint a vonatkozó előírások teljes körű betartása.
 
Szolgáltatásainkat mi is a HACCP rendszer alkalmazásával működtetjük, valamint rendelkezünk a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel.
 
   
Gyorsfagyasztott zöldségek, gyümölcsök, félkész ételek
 
Fingerfood ételek, készételek
 
Gyorsfagyasztott pizza, snack, péksütemény
 
Gyorsfagyasztott desszertek, torták, öntetek, édességek