A&B Starvit - gyorsfagyasztott élelmiszer, fagyasztott zöldség, gyümölcs, fingerfood, készétel, desszert, torta, öntet, olasz készétel, mexikói készétel, péksütemény, pékáru, pizza, snack, starvit

Üdvözöljük!

   
A&B Starvit Kft.
9027 Győr, Hűtőház út 4.
Telefon: +36 96/898-190
Fax: +36 96/523-384
E-mail: info[@]starvit.hu
 
Szeretné növelni vendégei elégedettségét és egyben forgalmát?
Profi megoldást kínálunk a profit növeléséhez!
 
Hagyomány és trend az előételtől a desszertig...
 
Cégünk, az A&B Starvit Kft. célja, hogy megoldást nyújtson az Ön cége és valamennyi más, a vendéglátásban érdekelt cég számára a könnyebb és hatékonyabb munkavégzéshez; a vendégek elégedettségének, elismerésének kivívásához.
 
 
Termékeinket éttermek, szállodák, kisebb és nagyobb vendéglátó egységek, rendezvényszervező cégek, catering- és party szervizzel foglalkozó cégek, valamint pékségek, cukrászatok, cukrászdák, kávézók és bárok részére is bátran ajánljuk.
 
 
Cégünk az előételektől a desszertekig rendkívül széles termékskálával áll az Ön rendelkezésére.
Kínálatunkban a különböző zöldség- és más alaptermékeken túl pékáruk, pizzák, snackek, és Olaszország desszertcsodái is megtalálhatóak...
 
Kizárólag minőségi, kedvelt és keresett termékeket, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket ajánlunk Önnek. Kulcsszavunk a költséghatékonyság: termékeink könnyen beszerezhetők, a megrendelt árukat mi visszük el Önhöz, és folyamatos szállítással állunk rendelkezésére, így nem szükséges nagyobb mennyiséget raktároznia!
 
 
Az A&B Starvit Kft. termékekből Ön akár egy vagy száz adag ételt is gyorsan elkészíthet, így bármilyen váratlan helyzetet meg tud oldani.
 
Mielőtt továbblapozna, javasoljuk, hogy iratkozzon fel most ingyenes hírlevél szolgáltatásunkra, melyben az Ön számára fontos híreinkről, legújabb termékeinkről, kiemelt akcióinkról, és más hasznos és érdekes információkról adunk tájékoztatást.
 
Válassza termékeinket, és kápráztassa el vendégeit!
 
   
Gyorsfagyasztott zöldségek, gyümölcsök, félkész ételek
 
Fingerfood ételek, készételek
 
Gyorsfagyasztott pizza, snack, péksütemény
 
Gyorsfagyasztott desszertek, torták, öntetek, édességek